SÍARÉNA VIBE PARK

SÍARÉNA VIBE PARK

Új színfolt a Bakony szívében: Ez a Síaréna Vibe Park Eplényben

Új névvel, arculattal, vezetői csapattal és teljesen megújult, izgalmas gasztronómiai kínálattal éled újjá az eplényi hegy. A természet rezgései, a sport lüktetése, az új fogások mámorító illata adja a Síaréna Vibe Park pikantériáját, amely négyévszakos jelenlétével nyűgöz le mindenkit.


A Síaréna Vibe Park egy üde, új színfolt a Bakony szívében. Egy remek atmoszférával rendelkező ékszerdoboz, ami megannyi lehetőséget rejt magában az év minden időszakában. Sokféle rezgés rejlik ebben a hegyben, amit egyaránt át lehet élni családi környezetben, de akkor is ha barátokkal, vagy akár egyedül látogat el hozzánk valaki. Ide akkor is érdemes eljönni, ha éppen nyugalomra vágyunk, de akkor is, ha vad lüktetésre, adrenalinra. A hegy már bizonyította, hogy nem csak télen rejt magában megannyi varázslatot, hanem tavasszal, nyáron és ősszel is. Számos családi-és sportprogrammal, kertmozival, tematikus túrával vártuk a látogatókat, a Síaréna Vibe Park pedig még több vibe faktorral készül az elkövetkező időszakban.

Télen a síelésen és snowboardozáson túl extrém szlalompálya áll az adrenalinra vágyók rendelkezésére, sőt az ország legnagyobb Airbagje is megépül, amibe érdemes lesz mindenkinek belevetnie magát. A téli sportok kedvelői átlagosan több mint 100 hóbiztos napon hódolhatnak szenvedélyüknek a szezonban. Közel 8 km hosszú pályarendszer, 16 különféle síútvonal, valamint Magyarország legnagyobb kezdő és leginkább családbarát, A7 pályája vár minden sírajongót.

Tavasztól a kerékpárosoké lesz a terep, akár sportként űzi valaki, akár hobbiként, a hegyen biztos, hogy megtalálhatja majd a számításait. Mindemellett terepfutó központtá változunk, és folyamatos tematikus túrákkal - gyógynövény túra, erdőfürdőzés, szarvasbőgés-túra, szentjánosbogár-túra - csalogatjuk a természet szerelmeseit Eplénybe.

A Síaréna Vibe Park megújulásával együtt az eplényi vendéglátás is újjászületik: új trendek, minőségi gasztronómiai kínálat minden évszakban, új séf várja az ínyencségek kedvelőit.

A Síaréna Vibe Park tehát minden szegletében megújul, színesebb, gyorsabb, különlegesebb lesz, a síszezonban pedig az online jegy-és bérletvásárlási lehetőségnek (https://jegyek.siarena.hu/category/entry-ticket) köszönhetően csökken a sorban állás is .


Aktuális programjainkért kövesd social felületeinket:
Facebook: https://www.facebook.com/siarena
Instagram: https://www.instagram.com/siarena_vibepark/


Elérhetőségek:

  • Cím: 8413 Epény, Malomvölgyi út 1
  • GPS koordináták: E47.21377′ K17.92976′
  • Telefon: +36 70 425 7674
  • Email: info@siarena.hu
  • Honlap: siarena.hu/



Zirc, Március 15 tér 1. • +36 88 593 700, +36 30 294 7499 • turizmus@zirc.hu