BAKONYI TÜNDÉRFARM

A bakonyi farm, ahol minden tündéri

2013-ig a kezdetleges szénatároló és raktárépület állt a területen, ma viszont már a Bakonyi Tündérfarm várja itt a vendégeket!

A történet tündéri, Tündérmajor maga egy kisebb csoda, s a villámgyorsan felépült Bakonyi Tündérfarm is egy picinyke varázslat. A tulajdonosi kört a Zirc melletti Tündérmajorban, a Bakony szívében a táj szépsége, tiszta levegője, természeti értékei „ihlették meg”, hogy a pihenésre, kikapcsolódásra és feltöltődésre vágyó kirándulóknak, családoknak, baráti társaságnak minden igényt kielégítő komplexumot alakítsanak ki. Hát, sikerült!

Üdülőfalu, Rendezvényközpont, Lovasudvar. E három szót tűzték ki a képzeletbeli zászlóra, s ma már elmondhatják, jól döntöttek. Az érintetlen természeti környezetben, a Bakony értékeivel és idegenforgalmi nevezetességeivel övezve három típusú szálláshelyen pihenhetnek meg a vendégek. Az öt darab összkomfortos üdülőházuk mindegyike 4-5 fős családok, társaságok elszállásolására alkalmas, míg az úgynevezett Nagy Vendégház szintén a mai kor minden igényét kielégítő felszereltséggel, közös konyhával, ebédlővel és klubhelyiséggel áll a vendégek rendelkezésére. Ennek földszintjén három darab kétágyas, fürdőszobás szoba, míg a felső szinten elsősorban a táborozóknak kialakított két-, illetve négyágyas szobák, összesen 14 férőhellyel kínálnak kellemes pihenést a farmra betérőknek. Külön kategóriát képvisel a méreteiből és felszereltségéből adódóan külön épületben helyet kapott két fős luxus apartman, mely igény szerint egy pótággyal bővíthető.

Rendezvényközpont funkciójából eredően a Bakonyi Tündérfarm fontos részét képezi a modern konyhával felszerelt étterem, a hozzá kapcsolódó pergola, amely kívánság szerint akár fűthető is, így az időjárástól függetlenül biztosít helyszínt a különböző családi, baráti és munkahelyi közösségek programjai számára. Rendeztek már több esküvőt, és vállalati csapatépítő tréningekben sincs hiány. Utóbbi keretében ideális összekovácsoló „erő” a lovaglás, lovas kocsizás, paintball, disznóvágás, grillezés, a tűzrakó hely használata, de kérésre a játékos feladatok összeállításában és vezetésében is segítenek, sőt igény esetén animátort is biztosítanak.

Ha már a disznótort említettük: ezek a rendezvények a hideg beálltával kezdődnek, és a tavasz beköszöntéig biztosítják ezt a programot, melynek keretében a résztvevők megismerkedhetnek a házi disznóvágások helyi sajátosságaival, a vendéglátók kiváló boraival és pálinkáival. Az egész hétvégét betöltő program teljes ellátással, az Üdülőfalu, a Rendezvényközpont és a Lovasudvar biztosította időtöltési lehetőségekkel minden korosztály számára felejthetetlen kikapcsolódást jelent.

A Farm programjai mellett és közben a wellness részleg az ellazulásra kínál lehetőséget. A szauna forró gőzében eltöltött idő, vagy a baráti beszélgetésekre kiváló helynek számító medence és a szabadtéri jakuzzi felüdülést jelent testnek és léleknek is.

Természetesen a szállóvendégek ingyenesen használhatják a részleg szolgáltatásait.

A lovak, a lovaglás szerelmesei is átadhatják magukat az élvezeteknek, ha a Bakonyi Tündér farmot választják kikapcsolódásuk helyszínének. A Tündérfarm barátságos és közvetlen lovain mindenki számára élmény lesz a lovaglás, akkor is, ha kezdő, akkor is, ha tapasztalt lovas. A különböző lovas programok között gyerek és felnőtt, tapasztalt és a lovat közelről még sosem látott vendég is megtalálja a számára leginkább megfelelőt.

Ám az a vendég, aki a lovakat csak távolról szeretné nézni, és nem szívesen ül lóhátra, a lovas kocsizás, a lovas szekerezés vagy hintózás során közelebb kerülhet a lóhoz, s a túrák közben ismerheti meg a környék természeti szépségeit, nevezetességeit.

Azt mondják, itt minden tündéri. Ha nem is mint a mesében, a maga valóságában mindenképpen. A vendégváró házigazdák ezért mit is mondhatnának a leendő látogatóknak? A Bakonyi Tündérfarm hangulatát testközelből kell megtapasztalni.Kategória: Vendégházak

Hasonló találatok

IBOLYA VENDÉGHÁZ

8420 Zirc, Hóvirág u.45.

A Bakony fővárosában Zircen található a 2 szintes családi ház udvarral, melynek külön bejáratú alsó szintje a vendégház....

Bővebben

CUHA-GYÖNGYE APARTMANHÁZ

8420 Zirc, Kossuth Lajos u. 57.

Apartmanházunk a 82-es főút mellett, Zirc városközpontjától 800 méterre helyezkedik el. A kisváros számtalan túralehetőséget...

Bővebben

TÜNDÉRGYÖNGYE APARTMANHÁZ

8420 Zirc-Tündérmajor, Kápolna utca 8.

Tündérmajor Zirc központjától 3 km-re található, a városhoz tartozó falusias környezetben, két utcácskával, szép természeti...

Bővebben

KŐVIRÁG VENDÉGHÁZ

8420 Zirc, Hóvirág u.72.

Zircen a Bakony szívében található családi házunk egy csendes utca végén. A felső szinten kialakított külön bejáratú apartman...

Bővebben

Zirc, Március 15 tér 1. • +36 88 593 700, +36 30 294 7499 • turizmus@zirc.hu