BAKONYI TÜNDÉRFARM

A bakonyi farm, ahol minden tündéri

2013-ig a kezdetleges szénatároló és raktárépület állt a területen, ma viszont már a Bakonyi Tündérfarm várja itt a vendégeket!

A történet tündéri, Tündérmajor maga egy kisebb csoda, s a villámgyorsan felépült Bakonyi Tündérfarm is egy picinyke varázslat. A tulajdonosi kört a Zirc melletti Tündérmajorban, a Bakony szívében a táj szépsége, tiszta levegője, természeti értékei „ihlették meg”, hogy a pihenésre, kikapcsolódásra és feltöltődésre vágyó kirándulóknak, családoknak, baráti társaságnak minden igényt kielégítő komplexumot alakítsanak ki. Hát, sikerült!

Üdülőfalu, Rendezvényközpont, Lovasudvar. E három szót tűzték ki a képzeletbeli zászlóra, s ma már elmondhatják, jól döntöttek. Az érintetlen természeti környezetben, a Bakony értékeivel és idegenforgalmi nevezetességeivel övezve három típusú szálláshelyen pihenhetnek meg a vendégek. Az öt darab összkomfortos üdülőházuk mindegyike 4-5 fős családok, társaságok elszállásolására alkalmas, míg az úgynevezett Nagy Vendégház szintén a mai kor minden igényét kielégítő felszereltséggel, közös konyhával, ebédlővel és klubhelyiséggel áll a vendégek rendelkezésére. Ennek földszintjén három darab kétágyas, fürdőszobás szoba, míg a felső szinten elsősorban a táborozóknak kialakított két-, illetve négyágyas szobák, összesen 14 férőhellyel kínálnak kellemes pihenést a farmra betérőknek. Külön kategóriát képvisel a méreteiből és felszereltségéből adódóan külön épületben helyet kapott két fős luxus apartman, mely igény szerint egy pótággyal bővíthető.

Rendezvényközpont funkciójából eredően a Bakonyi Tündérfarm fontos részét képezi a modern konyhával felszerelt étterem, a hozzá kapcsolódó pergola, amely kívánság szerint akár fűthető is, így az időjárástól függetlenül biztosít helyszínt a különböző családi, baráti és munkahelyi közösségek programjai számára. Rendeztek már több esküvőt, és vállalati csapatépítő tréningekben sincs hiány. Utóbbi keretében ideális összekovácsoló „erő” a lovaglás, lovas kocsizás, paintball, disznóvágás, grillezés, a tűzrakó hely használata, de kérésre a játékos feladatok összeállításában és vezetésében is segítenek, sőt igény esetén animátort is biztosítanak.

Ha már a disznótort említettük: ezek a rendezvények a hideg beálltával kezdődnek, és a tavasz beköszöntéig biztosítják ezt a programot, melynek keretében a résztvevők megismerkedhetnek a házi disznóvágások helyi sajátosságaival, a vendéglátók kiváló boraival és pálinkáival. Az egész hétvégét betöltő program teljes ellátással, az Üdülőfalu, a Rendezvényközpont és a Lovasudvar biztosította időtöltési lehetőségekkel minden korosztály számára felejthetetlen kikapcsolódást jelent.

A Farm programjai mellett és közben a wellness részleg az ellazulásra kínál lehetőséget. A szauna forró gőzében eltöltött idő, vagy a baráti beszélgetésekre kiváló helynek számító medence és a szabadtéri jakuzzi felüdülést jelent testnek és léleknek is.

Természetesen a szállóvendégek ingyenesen használhatják a részleg szolgáltatásait.

A lovak, a lovaglás szerelmesei is átadhatják magukat az élvezeteknek, ha a Bakonyi Tündér farmot választják kikapcsolódásuk helyszínének. A Tündérfarm barátságos és közvetlen lovain mindenki számára élmény lesz a lovaglás, akkor is, ha kezdő, akkor is, ha tapasztalt lovas. A különböző lovas programok között gyerek és felnőtt, tapasztalt és a lovat közelről még sosem látott vendég is megtalálja a számára leginkább megfelelőt.

Ám az a vendég, aki a lovakat csak távolról szeretné nézni, és nem szívesen ül lóhátra, a lovas kocsizás, a lovas szekerezés vagy hintózás során közelebb kerülhet a lóhoz, s a túrák közben ismerheti meg a környék természeti szépségeit, nevezetességeit.

Azt mondják, itt minden tündéri. Ha nem is mint a mesében, a maga valóságában mindenképpen. A vendégváró házigazdák ezért mit is mondhatnának a leendő látogatóknak? A Bakonyi Tündérfarm hangulatát testközelből kell megtapasztalni.



Kategória: Vendégházak

Hasonló találatok

CENTRUM APARTMAN

8420 Zirc, Köztársaság út 7/c 1.emelet 5.ajtó

Első emeleti társasházi 2 szobás lakásunk kiválóan alkalmas, ha egy komfortos kiinduló pontot keres túrázáshoz, kiránduláshoz.

Bővebben

RÓZSA VENDÉGHÁZ

8420 Zirc, Kinizsi u. 2.

A Bakony szívében, csendes, a központól 750m-re Pihenő és lakóövezetben elhelyezkedő, könnyen megközelíthető, jól felszerelt...

Bővebben

BELVÁROSI APARTMANHÁZ

8420 Zirc Ady Endre utca 2.

2022.09.30 - 2023.03.31. között nem üzemel a szálláshely.

Bővebben

BAKONYSZÍVE VENDÉGHÁZ

8420 Zirc-Akli Kőris u. 28.

A Bakonyszíve Vendégház páratlan szeretettel, nyugodt, családias környezetben várja vendégeit az év minden napján. A Bakony...

Bővebben

Zirc, Március 15 tér 1. • +36 88 593 700, +36 30 294 7499 • turizmus@zirc.hu