HARMÓNIA VENDÉGHÁZ

Zirc belvároshoz közeli parasztházban várjuk kedves leendő vendégeinket! Vendégházunk Zirc központjához közel van, mégis csendes, nyugodt egyirányú utcában található.

Autóval parkolás az udvaron biztosított.

A ház felszerelése: egy-egy szoba franciaággyal,a nappaliban kihúzható kanapé pótágyként használható. A fürdőszoba zuhanyzós. A konyha és étkező egybe, nagy terekkel. A szobák kétágyasak, stílusosan bútorozottak, minden igényt kielégítően berendezettek. Tévé a nappaliban, wifi mindenhol elérhető. A konyha teljesen berendezett, konyhafelszerelést, és tálalási eszközöket, mosogatógépet is tartalmaz. A házhoz zárt udvar tartozik ahol kerti pad és tűzgyújtási lehetőség áll a vendégeink rendelkezésére.



Kategória: Vendégházak

Hasonló találatok

CENTRUM APARTMAN

8420 Zirc, Köztársaság út 7/c 1.emelet 5.ajtó

Első emeleti társasházi 2 szobás lakásunk kiválóan alkalmas, ha egy komfortos kiinduló pontot keres túrázáshoz, kiránduláshoz.

Bővebben

NÉGY ÉVSZAK APARTMAN

8420 Zirc, Békefi Antal utca 21.

2019. májusában nyitott családbarát apartman Zirc egy magasan fekvő utcájában, a városközponttól 1,5 km-re található.

Bővebben

CUHA-GYÖNGYE APARTMANHÁZ

8420 Zirc, Kossuth Lajos u. 57.

Apartmanházunk a 82-es főút mellett, Zirc városközpontjától 800 méterre helyezkedik el. A kisváros számtalan túralehetőséget...

Bővebben

NAPOS BAKONY VENDÉGHÁZ

8420 Zirc Vak Bottyán u. 8

Vendégházunk 10 személyes, teljesen felújított, melyben ingyenes WIFI, teljes klimatizálás és udvari parkoló is található. A...

Bővebben

Zirc, Március 15 tér 1. • +36 88 593 700, +36 30 294 7499 • turizmus@zirc.hu