PONGRÁCZ APARTMAN

Zircen, a Bakony szívében, 150 méterre a Pintér-hegyi Parkerdőtől, ott, amerre a Cuha-patak csobog, található a mi kis családi vállalkozásunk: a Pongrácz Apartman.

Nagyságát tekintve: kétszobás, mindegyikhez fürdőszoba, illetve zuhanyzó tartozik. A szobák kétágyasak, pótággyal háromágyassá bővíthetők. Szépen, stílusosan bútorozottak, tágasak. Tévé, wifi biztosított. Az alsó szobához tartozik egy terasz, míg a felsőből gyönyörű kilátás nyílik a tájra. A földszinten jól felszerelt konyha, barátságos étkező-társalgó található. Az apartman kiválóan alkalmas 4-6 fős baráti társaság illetve család fogadására. A fogadó udvarán van lehetőség autóparkolásra. A gomba formájú fűzfa alatt kialakított kiülő és szalonnasütő, gyermekjátszó is remek kikapcsolódást biztosít a vendégek számára. A régi téglákból kirakott boltíves pincénkben szívesen látjuk a hozzánk látogatókat, és ha a jókedv úgy hozza, előkerülhet a tangóharmonika is, amelyen jómagam játszom gyermekkorom óta. Sok szeretettel várjuk vendégeinket!

Teraszos 4 fős apartman 2 hálótérrel (pótágyazható) max. 6 fő részére.



Kategória: Vendégházak
Férőhelyek száma: 6 fő

Hasonló találatok

GERGELY VENDÉGHÁZ

8420 Zirc, Pápay József u. 9.

A Bakony szívében szép természeti környezetben, Zirc város központjától 300 m-re, csendes helyen található a Gergely Vendégház.

Bővebben

HARMÓNIA VENDÉGHÁZ

8420 Zirc, Kálvária u. 28.

Zirc belvároshoz közeli parasztházban várjuk kedves leendő vendégeinket! Vendégházunk Zirc központjához közel van, mégis...

Bővebben

CENTRUM APARTMAN

8420 Zirc, Köztársaság út 7/c 1.emelet 5.ajtó

Első emeleti társasházi 2 szobás lakásunk kiválóan alkalmas, ha egy komfortos kiinduló pontot keres túrázáshoz, kiránduláshoz.

Bővebben

KŐVIRÁG VENDÉGHÁZ

8420 Zirc, Hóvirág u.72.

Zircen a Bakony szívében található családi házunk egy csendes utca végén. A felső szinten kialakított külön bejáratú apartman...

Bővebben

Zirc, Március 15 tér 1. • +36 88 593 700, +36 30 294 7499 • turizmus@zirc.hu