KERÉKPÁROZÁS A BAKONYBAN

KERÉKPÁROZÁS A BAKONYBAN

AKTÍVAN A BAKONYBAN

A kerékpározás összetett mozgásforma, amely egyensúlyozást, nagyfokú lábmunkát, kormányzást, az útviszonyok, környezet és városi tekerés esetén a forgalomra való koncentrációt és az eseményekre való gyors reagálóképességet igényel, emellett közúton a KRESZ szabályait is ismerni kell.

Zirc környéki kerékpártúrák

A Széchenyi 2020 pályázati rendszer keretében megvalósuló, az Európai Unió és Magyarország Kormánya által támogatott projektek részeként az aktív turizmus keretében egy 25 km hosszúságú, a várost körülvevő lovas-kerékpáros útvonal került kialakításra.


BIKE-MEDIC Kft. Kerékpárépítés és szerviz

Személyre szabott kerékpárok építése, szépítése, karbantartása, beállítása, sport és technikai tanácsok kezdőknek és haladóknak.







Bicajjal a Bakonyban
A Bakony számos csodát és rejtelmet rejt magában. Nem csak túrázás vagy medvehagyma gyűjtés szempontjából jó választás, hanem kerékpározásra is kiválóan alkalmas, bár igaz, hogy néha meg kell küzdenünk kisebb-nagyobb emelkedőkkel.

Ha egy lazább és könnyed tekerésre vágysz akkor a Zirc - Szarvaskút – Pénzesgyőr – Bakonybél – Vinye - Zirc útvonal kimondottan neked való.

Viszont ha az extrémebb terepet szereted és nem riadsz vissza az emelkedőtől, akkor Zirc - Eplény - Alsópere - Tés útvonalat ajánljuk figyelmedbe.

Mind amellett, hogy meseszép tájakon tekersz végig, számos látnivalót is felfedezhetsz utad során.

És ne feledd Két kerék, dupla élmény!




Zirc, Március 15 tér 1. • +36 88 593 700, +36 30 294 7499 • turizmus@zirc.hu