ACÉL-VAKOND KERÉKPÁROS EGYESÜLET

ACÉL-VAKOND KERÉKPÁROS EGYESÜLET

Az ACÉL-VAKOND Kerékpáros Sportegyesület (ACV KE) 2020-ban került bejegyzésre, elsősorban a kerékpározást kedvelő, a kerékpársportot aktívan űző alapítótagok kezdeményezésére.

Fő céljuk, az amatőr és versenyszerű kerékpározás népszerűsítése, A szabadidő hasznos és egészséges eltöltésének megismertetése, ezen belül is a kerékpározás és kerékpáros sport szépségének minél szélesebb körű terjesztése.

A zirci székhely hatalmas lehetőséget kínál mind a mountain bike, mind az országúti szakág népszerűsítésére, versenyek későbbi rendezésére.

Az egyesület fő tevékenysége az utánpótlás és felnőtt korosztályú versenyzők segítése, versenyeztetése, bel- és külföldön. Jelenleg harmincnál több tagot számlálnak. Az U7-estől a junior korosztályig foglalkoznak fiatalokkal, akik mindannyian licences versenyzők. A kerékpározás sok szakágában aktívan versenyeznek, a gyerekek főként az MTB XCO ( Mountain Bike Olimpiai Cross Country) és az országúti szakágban versenyeznek.

Elérhetőségek:


(forrás: https://acelvakond.hu/acel-vakond-kerekparos-egyes..., valamint Zirc és Vidéke -Mozgó Világ, 2020.június 19.-i száma, a cikk szerzője: Kelemen Gábor )

Zirc, Március 15 tér 1. • +36 88 593 700, +36 30 294 7499 • turizmus@zirc.hu