Kaland Hegy

Aktívan a Bakonyban

Családi szabadidő elfoglaltság akár egész napra!

Eplényben a tél után nem áll meg az élet, gyönyörűvé válik az Ámos-hegyi pihenőerdő, kizöldülnek a fák és előbújik az állatvilág a téli hideg hónapok után.

Mi sem ülünk tétlenül, célunk az, hogy minél több családot hozzunk közelebb a természet adta csodákhoz, és minél több élményt tudjunk nyújtani gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Eplényi Libegő

Az Eplényi Libegő azaz az Audi Sport 4 üléses felvonó, tavasszal megkezdi működését, és megállás nélkül szállítja fel a családokat a hegytetőre, ahol az Ámos-hegyi Kilátóból csodálatos panoráma nyílik a Magas - Bakonyra és tiszta időben akár a Balatonra is!

2018-tól akár már 2 libegőn is lehet utazni 1 helyen, hiszen az Intersport 2 üléses sífelvonó is hadba áll nyáron!

Próbáld ki az új élményt, nézd meg új szemszögből a Magas-Bakonyra nyúló felejthetetlen kilátást!

A kilátóhoz vezető út a libegő kiszállójától szintén egy élmény, hiszen opcionálisan Mezítlábas Ösvényünkön is végig lehet menni, ahol több természetes anyagon kell végig menni mezítláb, mint például toboz, homok, mulcs, kő, fa és így tovább. Kerülj közelebb a természethez!

Mezítlábas Ösvény

A völgyben ingyenes ugrálóvár és trambulin várja a gyerekeket, valamint Kemencés büfénk megújult “street food” stílusú kínálata!

Trambulin

Az Ámos-hegyi pihenőerdőben több kerékpárútvonal is húzódik, aminken akár gyerekekkel is végig lehet gurulni, tekerni alig kell, hiszen minden út a völgybe vezet a 4 üléses felvonó beszállójához!

Az Eplényi Libegő nem csak gyalogosokat szállít fel a hegytetőre, hanem bringásokat is, ugyanis kerékpárral együtt repít fel a hegytetőre a libegő!

Nincs korhatár!

A legkisebbektől a legnagyobbakig, a babáktól a nagyszülőkig mindenkinek élményt nyújtunk, közelebb hozunk mindenkit a természethez ahogy csak lehetséges! A libegő használata nem korhoz kötött, a felvonókezelők készségesen segítenek a be és kiszállásnál!

Dinamikusan fejlődünk, folyamatosan telepítünk új játékokat és attrakciókat a hegyen, az erdőben, a völgyben, hogy a friss levegőn legyenek a gyerekek egész nap, és a felnőttek is ki tudjanak kapcsolódni!

Majdnem minden hétvégén színes programokkal és akciókkal várjuk a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, tekintsd meg eseménynaptárunkat is!

A béke és nyugalom szigete ez a Bakonyban, a Balatontól csak 40 km-re!

Látogass el Eplénybe a Kaland Hegyre
és legyen tiéd életed egyik legjobb kalandja,
legyél közel a természethez, érezd jól magad a szabadban!

Elérhetőségek:

Cím: 8413 Epény, Malomvölgyi út 1

GPS koordináták: E47.21377′ K17.92976′

Telefon: +36 70 425 7674

Email: info@siarena.hu

Honlap: www.kalandhegy.hu

Facebook

Instagram