Csemegézz!

„Jártam Kárpát, Alpesek tájait,
Odaát a nagy székely hegyeket,
Szedtem a havasok virágait,
Lobogni láttam pásztortüzeket,
De egy fa se zúg sehol oly szépen,
Mint szép Bakony-hazám sűrűjében."

(Nagy Bálint: Bakony, te szép hazám)


A Bakonyról mindenképpen eszünkbe jut a természet, a gyönyörű és megnyugtató táj látványa. Hegyek és völgyek váltakozása, a tiszta vízű patakok csobogása, a madarak dala, a tovasurranó állatok nesze, a friss levegő, a sokszínű fauna és flóra ...- mind-mind arra vár, hogy elgyere és legyél részese ennek a 4 évszakos bakonyi csodának, fürkészd ki titkait, fedezd fel kincseit!

Zirc, amelyet méltán a Bakony szíveként vagy a Bakony fővárosaként is emlegetnek szeretné megosztani Veled kedves utazó a kulturális és természeti értékeit, hagyományait, mindennapjait. A honlap arra tesz kísérletet, hogy megnyissa Előtted azt a kaput, amely felkelti az érdeklődésedet egy zirci kiránduláshoz, egy bakonyi kalandhoz. Az itt élők minőségi szolgáltatásokkal, izgalmas programokkal, hamisíthatatlan vendégszeretettel várnak. Ne tétovázz, indulj útnak még ma! Vidd hírét Zircnek, a Bakonynak, őrizd meg és add át felejthetetlen élményeidet környezetednek is!

Kedvcsinálóként ajánljuk figyelmedbe a honlapon található imázsfilmet, a videókat és képeket. Fedezd fel! menüpontban Zirc és a Magas-Bakony kulturális kínálatáról a Járd be! menüpontban a természeti értékeinkről, az Éld át! menüpontban Aktívan a Bakonyban lehetőségekről (barlangászat, golfozás, horgászat, kalandparkok, kerékpározás, libegőzés, lovaglás, nordic walking, segway, sétarepülés, síelés, snowboardozás, sziklamászás, teniszezés, túrázás, vadászat, vonatozás, wellness...), Kapcsolódj ki! menüpontban a rendezvényekről, programokról, Pihenj meg! menüpontban a zirci szálláshelyekről, a Kóstold meg! Menüpontban a zirci vendéglátóhelyekről, bakonyi receptekről, ehető bakonyi gombákról, gyógynövényekről, a helyi termelői piacokról, a Bakonyi Helyi Márkáról, a zirci apátsági sörről és a csetényi pálinkáról nyújtunk információt. A tervezést, felkészülést, az itt-tartózkodást a honlapon található Zirc Információs Pont szolgáltatásaival, időjárás előrejelzővel, térképekkel, hasznos telefonszámokkal, menetrendi információval kívánjuk segíteni.

Irány a BAKONY!

Kövesd a ZIRC-Turizmus facebook oldalunkat is, amely a honlapról közvetlenül elérhető.

A Kapcsolat menüponton keresztül, ha kérdésed van tudsz nekünk írni, illetve a Fórumban elmesélheted élményeidet, tapasztalataidat.

Jó böngészést és emlékezetes zirci élményeket, bakonyi kalandokat kívánunk!


Zirc, Március 15 tér 1. • +36 88 593 700, +36 30 294 7499 • turizmus@zirc.hu