BAKONYI TÜNDÉRFARM

BAKONYI TÜNDÉRFARM

8426 Zirc-Tündérmajor, Fő u. 10.

ÁTMENETILEG ZÁRVA TART!

A bakonyi farm, ahol minden tündéri...
2013-ig a kezdetleges szénatároló és raktárépület állt a területen, ma viszont már a Bakonyi Tündérfarm várja itt a vendégeket!

A történet tündéri, Tündérmajor maga egy kisebb csoda, s a villámgyorsan felépült Bakonyi Tündérfarm is egy picinyke varázslat. A tulajdonosi kört a Zirc melletti Tündérmajorban, a Bakony szívében a táj szépsége, tiszta levegője, természeti értékei „ihlették meg”, hogy a pihenésre, kikapcsolódásra és feltöltődésre vágyó kirándulóknak, családoknak, baráti társaságnak minden igényt kielégítő komplexumot alakítsanak ki. Hát, sikerült!

Üdülőfalu, Rendezvényközpont, Lovasudvar. E három szót tűzték ki a képzeletbeli zászlóra, s ma már elmondhatják, jól döntöttek.

A lovak, a lovaglás szerelmesei is átadhatják magukat az élvezeteknek, ha a Bakonyi Tündér farmot választják kikapcsolódásuk helyszínének. A Tündérfarm barátságos és közvetlen lovain mindenki számára élmény lesz a lovaglás, akkor is, ha kezdő, akkor is, ha tapasztalt lovas. A különböző lovas programok között gyerek és felnőtt, tapasztalt és a lovat közelről még sosem látott vendég is megtalálja a számára leginkább megfelelőt. A kezdők a karámban futószáras lovaglással ismerkedhetnek meg a sportág szépségeivel, a gyakorlottabbak ugyanitt osztálylovagláson vehetnek részt, míg a tapasztalt lovasok a környék kiválóan előkészített terepein tehetnek csillagtúrákat lóháton, méghozzá úgy, hogy az ebédet igény szerint a terepre szállítják. A farm gyakorlott és megbízható oktatói segítségével bárki könnyedén elsajátíthatja a lovaglás fortélyait és a lóápolás alapjait is.

Ám az a vendég, aki a lovakat csak távolról szeretné nézni, és nem szívesen ül lóhátra, a lovas kocsizás, a lovas szekerezés vagy hintózás során közelebb kerülhet a lóhoz, s a túrák közben ismerheti meg a környék természeti szépségeit, nevezetességeit. Ezekből sincs errefelé hiány: érdemes felkeresni a Pintér-hegyi parkerdő tanösvényét, vagy az Olaszfalu határában található Eperjes Tanösvényt is. A környéken csodás szurdokok, változatos túraútvonalak és mászásra vágyó hegyek is várják a túrázókat. A Cuha-völgy a Tündérfarmtól lóháton vagy fogattal 30 perc alatt elérhető, de számos látnivalót tartogat a Gerence-patak völgye és a Kőris-hegy is.

Azt mondják, itt minden tündéri. Ha nem is mint a mesében, a maga valóságában mindenképpen. A vendégváró házigazdák ezért mit is mondhatnának a leendő látogatóknak? A Bakonyi Tündérfarm hangulatát testközelből kell megtapasztalni.


Elérhetőségek:


Zirc, Március 15 tér 1. • +36 88 593 700, +36 30 294 7499 • turizmus@zirc.hu