TANULJ ITTHON SÍELNI

TANULJ ITTHON SÍELNI

Forrás: www.tanuljitthonsielni.hu


1. Éppen azon gondolkozol, hogy mit sportolj télen?

2. Eljött a nagy kérdés, hogy hova írasd be gyermeked, milyen sportot kezdjen el?

3. Nem tudsz mit kezdeni magaddal télen és jól jönne valamilyen téli mozgásforma?


 Itt a lehetőség, kezdj el síelni Magyarországon már ősszel műanyag sípályán,
folytasd tanulmányaid hazai síterepen télen!

Hazánkban is van lehetőség minőségi síelésre, valamint profi síoktatáson részt venni, méghozzá elérhető áron, profiktól!

Itthon több mint 10 műanyag síiskola várja ősszel jelentkezésed, hogy elkezdjék síoktatásod és csatlakozhass a síelők egyre nagyobb táborába.

A műanyag síiskolák minden ősszel ingyenes nyílt napokkal várják az érdeklődőket, hogy megmutassák nekik, igenis érdemes ősszel elkezdeni a síelést műanyag sípályán.

Ha megvannak az alapok és beköszönt a tél, akkor a hóbiztos magyar síterepeken tudod folytatni sítanulmányod!

Több mint 4 olyan síterep van hazánkban, amelyik rendelkezik hóágyúval, így ha nem is esik télen hó, de elég hideg van a hógyártáshoz, akkor igazi téli körülmények között tudsz itthon is síelni és snowboardozni!

Hazánk síoktatása az évek alatt nagyon sokat fejlődött.

A mai napra, egy olyan sportot, rekreációs tevékenységet jelent a síelés és snowboardozás megtanulása, ami teljesen biztonságos és személyre szabható!


Mire gondolunk?

Magánóra az Intersport Síarénában

  • Bármilyen izületi fájdalom vagy betegség van az életedben, a síoktató magánoktatás keretein belül figyel rád, és úgy alakítja az órát, hogy ne legyen megterhelő a számodra!
  • Nagyon pici még a gyermek, nem tud annyit figyelni? Semmi gond, hiszen már akár 3 éves kortól el lehet kezdeni a síelést, az elején játékkal, hóhoz szoktatással, majd később egyre több érdemi sítechnika elsajátításával. A cél hogy szeresse a havat, szeresse a síelést!

Miért ajánlott már műanyagpályán elkezdeni síelést és snwoboardozást tanulni?

  • Teljesen biztonságos
    A műanyag sípályán való síoktatás teljesen egy olyan közeget nyújt a gyerek, vagy akár felnőtt számára, ahol biztonságban, a téli nehéz körülmények nélkül el tudja sajátítani a megfelelő alapokat ahhoz, hogy később az igazi havas, téli csúszós pályán már meg tudja állni a helyét, és folytathassa tanulmányait a sísportban.


  • Családbarát
    A műanyag sípályán minden tumultus és nehézség nélkül, egyszerűen meg lehet tanulni a síelés alapjait, hogy később a nagyobb helyszíneken igazi havon egyszerűbb legyen a folytatás.

  • Profi

Magasan szakképzett, magyarul beszélő síoktatók tanítanak síelni, olyan emberek, akik már évek óta ezt csinálják, és szeretik azt.
A műanyagpályán ha profik kezdenek el foglalkozni a gyerekkel, sokkal egyszerűbben tudnak a gyerekek és felnőttek egyaránt adaptálódni majd a későbbi havas viszonyokhoz.

  • Kapcsolatépítő
    Egyedül síelni nem jó.

A síelés és snowboardozás társaságban még jobb, éppen ezért érdemes már ősszel kiépíteni egy olyan társaságot, új barátokat szerezni, akikkel később majd együtt el tudtok menni a hazai havas síterepekre.

A műanyagpályák tökéletes helyszínek ilyen kapcsolatépítésre.


Miért ajánlott havas pályán folytatni?

Minden amit a műanyag sípályán elsajátít a tanítvány, még nem teljes síértékű. Muszáj megtapasztalni és folytatni a tanulmányokat télen, a havas közegben.

Még ha nem is teljesen, de a síléc és snowboard másképp viselkedik a havas pályákon, mint a műanyagpályán.

Fontos, hogy a műanyagpályás oktatás után egy profi tanítsa tovább a sítanoncot havas pályán is, hiszen így pillanatok alatt kiküszöbölhetőek a különbségek.

A havas síterepeken olyan „feelinget” tapasztalhat meg a kezdő síelő, amit a műanyag pályán sosem fog.

A téli aprés ski öröme, a „hütte feeling” nem tanítható/tapasztalható meg a műanyag sípályákon. Kell hozzá hó, egy jól kialakított hütte (vendéglátóhely a hegytetőn), forró ital és társaság.

Hütte az Intersport Síarénában


Hazánkban nagy a választék síiskolák terén, rengeteg profi síoktató várja az érdeklődőket.

Az alábbi oldalon összegezve található az összes magyar síiskola, nyílt napokkal, egyéb információkkal! Válogass kedvedre:
www.tanuljitthonsielni.hu

A legfrissebb információkért a nyílt napokról, valamint a hazai síoktatás híreiről, kövesd a Tanulj Itthon Síelni facebook oldalát is!


Zirc, Március 15 tér 1. • +36 88 593 700, +36 30 294 7499 • turizmus@zirc.hu