TÜNDÉRGYÖNGYE APARTMANHÁZ

Tündérmajor Zirc központjától 3 km-re található, a városhoz tartozó falusias környezetben, két utcácskával, szép természeti adottságokkal, erdőkkel, mezőkkel övezve.

Nagyszerű lehetőség pihenésre, kikapcsolódásra, sétára, túrázásra, Zirc, és a környező csodálatos települések, természeti értékek felfedezésére (Bakonynána, Bakonybél, Kőris-hegy, Tés, Csesznek, Cuha völgye, erdei tanösvények, kilátók).

A Tündérgyöngye Apartmanházat 2016 decemberében, egy igényesen felújított, családiasan berendezett, teljesen felszerelt, falusi jellegű épületben nyitottuk meg.

Az alsó szinten található a 72 nm-es superior apartman két szobával, konyhával, fürdőkádas fürdőszobával, önálló WC-vel és 25 nm-es terasszal. Összesen 4 fő elhelyezésére alkalmas, családok, párok, baráti társaságok számára kitűnő lehetőség.

A tetőtérben van a 46 nm-es stúdió apartman, amely külső lépcsőn közelíthető meg. Egy légtérben franciaággyal, ülősarokkal, konyhával, étkezővel berendezve. Külön légterű zuhanyzós fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére. Az apartman 2 férőhelyes.

Mindkét apartmanban van síkképernyős tv, dvd, teljes konyhafelszerelés, automata kávéfőző és vízforraló, a kávé és a tea fogyasztása korlátlan. A Wi-fi használata ingyenes.

A kertben idényjelleggel 6 személyes fedett - elhúzható tetejű - jakuzzi nyújt pihentető fürdőzést és felüdülést a vendégek számára.

A kerti pihenőben modern grillen készülhetnek a frissensültek.

Parkolás a Tündérgyöngye Apartmanház udvarában ingyenes.



Kategória: Vendégházak
Férőhelyek száma: 6 fő

Hasonló találatok

RÓZSA VENDÉGHÁZ

8420 Zirc, Kinizsi u. 2.

A Bakony szívében, csendes, a központól 750m-re Pihenő és lakóövezetben elhelyezkedő, könnyen megközelíthető, jól felszerelt...

Bővebben

KŐVIRÁG VENDÉGHÁZ

8420 Zirc, Hóvirág u.72.

Zircen a Bakony szívében található családi házunk egy csendes utca végén. A felső szinten kialakított külön bejáratú apartman...

Bővebben

NAPOS BAKONY VENDÉGHÁZ

8420 Zirc Vak Bottyán u. 8

Vendégházunk 10 személyes, teljesen felújított, melyben ingyenes WIFI, teljes klimatizálás és udvari parkoló is található. A...

Bővebben

KINGA APARTMAN

8420 Zirc, Lóczy Lajos u. 4/a

Zirc központi részén levő családi apartmanban várjuk kedves leendő vendégeinket! Apartmanunk Zirc központjához közel van, mégis...

Bővebben

Zirc, Március 15 tér 1. • +36 88 593 700, +36 30 294 7499 • turizmus@zirc.hu