REGULY MÚZEUM KÁVÉZÓ

Zirc belvárosának szívében található a Reguly Múzeum Kávézó. Térjen be hozzánk és engedje, hogy magával ragadja a Reguly Antal Múzeum földszinti részén kialakított Kávézó egyedülálló hangulata! Az ikonikus műemléképület együttessel körülölelt belső udvaron, a hatalmas hársfák árnyékában, a teraszon üldögélve a kávézás igazi élmény!

Kávéházunkat olyan vendégváró helynek tartjuk, ahol a kávéház mindenkié: időseké, fiataloké, a helybéli lakosoké, az átutazó turistáké, dolgozóké, családtagoké, baráti társaságoké.

A Reguly Múzeum Kávézó visszafogottan elegáns, oldott hangulatú találkozóhely, ahova – a kávéházi hagyományokhoz híven – a nap bármely szakában érdemes betérni. Szándékunk nem kisebb, mint hogy felélesszük városunkban a kávéházba járás hagyományát és folyamatosan megjelenítsük a kultúra valamilyen formáját. A kávézás már a múltban is a kényeztetés, bizonyos tekintetben a jómód szimbóluma volt. A tradicionális kávéházi hangulat az irodalom, a zene és a különböző művészeti ágak mozgatórugója.

Kiváló minőségű, frissen őrölt, egyedi aromájú kávénk mellett programokat is kínálunk vendégeinknek. Főként a nyári időszakokban a hétvégéket kiállítás megnyitókkal, művészeti műhellyel, vagy felolvasó estekkel, filmvetítésekkel gazdagítjuk. A minőségi kávé serkentő, a gondtalan kávéfogyasztás pedig nyugtató hatású. Célunk, hogy fizikailag és lelkileg is felfrissüljenek a kávét kedvelők vagy azon betérő vendégek, akik a hétköznapok rohanását szeretnék egy kis szieszta erejéig megszakítani. A kávézás elengedhetetlen kiegészítője az édesség. A kávé mellé elcsábulhatunk egy szelet süteményre, vagy egy forrón tálalt rétesre is, frissítőként pedig megkóstolhatjuk a különféle ízesítésű limonádékat és üdítőket.

A kivételes környezetben lévő kávézónk tökéletes helyszín baráti vagy családi találkozókra, mindazoknak, akiknek a minőség éppolyan fontos, mint a könnyed hangulat. Készségesen segítünk abban, hogy a lehető legnagyobb élményben legyen részük, ha szabadidejüket nálunk töltik!

A kávéház nyitvatartását a facebook oldalán lehet nyomon követni:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100083407503897


turizmus.com/ Reguly Múzeum Kávézó nyílt Zircen

turizmusonline.hu/ Kávézót nyitott a Reguly múzeum Zircen


  • 8420 Zirc, Rákóczi tér 10.

Kategória: Cukrászdák, kávézók

Hasonló találatok

PEPE CUKRÁSZDA

8420 Zirc, Alkotmány u. 7.

Várjuk vendégeinket saját készítésű fagylaltokkal, parfékkal, fagylaltkelyhekkel, finom süteményekkel, pogácsákkal.

Bővebben

Zirc, Március 15 tér 1. • +36 88 593 700, +36 30 294 7499 • turizmus@zirc.hu