KOCKIÁS FOLTMŰHELY

KOCKIÁS FOLTMŰHELY

„Kockiás, a pihe puha gondoskodás”

Családi kis műhelyünkben játékos fantáziával álmodjuk meg figuráinkat, melyek párnákon, takarókon, falvédőkön, hátizsákokon… mosolyognak vissza rád. A zirci otthonunkban működő műhelyünknek kikerülhetetlenül tagja az egész család. Együtt élünk és dolgozunk, közösen ötletelünk, tervezgetünk és készítjük el megálmodott termékeinket. „Kockiás, a pihe puha gondoskodás” számunkra a lényeget takarja. Így élünk, így alkotunk. Nem tudok nem visszamenni a kezdetekhez – édesanyámmal indultunk ketten, az ő gondoskodó támogatásával válhattunk azzá, akik most vagyunk, az a sok minden, amit megmutatunk, vele lett teljes. Gazdag öröksége nap, mint nap inspirál minket!

Gyermektextíliáinkat nagy szeretettel, gondos odafigyeléssel, egyedileg készítjük. Minden egyes termék készítése során a különlegességre, harmóniára törekszünk, színessé téve a mindennapokat. Vidámsággal és melegséggel szeretnénk megtölteni mind a gyermekek, mind a felnőttek szívét, lelkét játékos motívumaink – mintás szöveteink által.

Legyen kockás, pöttyös, virágos vagy absztrakt, mackós, cicás, traktoros vagy oroszlános, szöveteink és figuránk széles választékából mindenki megtalálhatja a számára kedveset. Termékeinket 100%-os, Anti allergén pamut alapanyagokból készítjük, hogy minél egészségesebb, komfortosabb érzést nyújtsanak, így varázsolva különlegesség a pihenés minden pillanatát.

A fő vonalunk a babaváró összeállításaink, amelyek a legkisebbeknek készülnek – takarók, párnák, fejvédők, zsebes tárolók, babafészkek, hálózsákok, kis plédek. Nagyobbaknak játszószőnyegek, méretüknek megfelelő ágyneműk, falvédők, hátizsákok, ovis szettek, ágytakarók, de egy kis időt mindig csenünk a lakásdekorációk, ajtódíszek készítésére is. Egyelőre csupán a Facebook és Instagram platformjainkon elérhetőek az aktuális, megvásárolható termékeink, de hamarosan megnyílik az online kis boltunk kapuja is. Készletről is mindig tudnak választani a vásárlóink, de egyedi elképzelések megvalósítását, névre szóló ajándékok elkészítését is szívesen vállaljuk.

A „KOCKIÁST” kedvelők, használók családja a közel 20 év alkotás során egyre csak gyarapodott, amiért mi mérhetetlenül hálásak vagyunk. Boldogsággal tölt el, hogy egyre nagyobb az igény a kézműves, egyedi termékekre, így minket is egyre többen megtalálnak. Nem tudunk elégszer köszönetet mondani a visszatérő megkereséseknek, törzsvásárlóknak, akik újra és újra minket választanak. Köszönjük nektek!

Elérhetőségeink:

E-mail: kockias@gmail.com 

Facebook: facebook.com/kockias

Instagram: instagram.com/kockias_foltmuhely

(fotók: Kockiás Foltműhely, riport: Kelemen Gábor)

Zirc, Március 15 tér 1. • +36 88 593 700, +36 30 294 7499 • turizmus@zirc.hu