ZIRCI PIAC

ZIRCI PIAC

A Zirci Piac 2022 nyarától várja a környék termelőit, és a termelői piacok iránt lelkesedő vásárlókat, Magyarország legmagasabban fekvő városának központjában.

Folyamatosan változó kínálatunkban a környék kistermelői által szívvel-lélekkel készült élelmiszerek, élő növények, használati- és dísztárgyak között válogathatnak kedves vásárlóink. Kínálunk szezonális termékeket, a palántáktól, az idényvirágokból készült mézeken át a karácsonyi dekorációkig, és olyan termelőink is vannak, akik állandó portékákkal szerepelnek, mint a füstölt húsáruk, tejtermékek, vagy a különféle szörpök, lekvárok.

Nincs két egyforma piaci napunk, ez a legváltozatosabb közösségi tér a városban. Ez az a hely, ahol az ízek, illatok, színek, és az emberi kapcsolatok vannak főszerepben, a vásárlás és az egészséges élelmiszer pedig ajándék. A Reguly Antal Múzeum és Népi Kézműves Alkotóház udvarában lévő új piacépületben működik a piac. Bejárat a Piac tér felől, a Penny parkoló mögött.

Nyitvatartás: 

minden szombaton 8:00 és 12:00
Egyes rendezvényeink és ünnepi időszakok miatt ez a nyitvatartás változhat, ezért érdemes a weboldalunk vagy a facebook oldalunk híreit követni.

Elérhetőségek: 

www.zircipiac.hu
www.facebook.com/ZirciPiac
e-mail: info@zircipiac.hu
telefon: +36 20 618 1816

Zirc, Március 15 tér 1. • +36 88 593 700, +36 30 294 7499 • turizmus@zirc.hu