GOLFOZÁS

GOLFOZÁS

AKTÍVAN A BAKONYBAN
FOREST HILLS GOLF & COUNTRY CLUB
8420 Zirc-Szarvaskút, Hrsz. 085/11.

A golfról mindenkinek az jut eszébe, hogy kifejezetten csak a gazdagok kiváltsága és az átlagember számára – főleg Magyarországon – nem csak anyagilag, de hely hiányában is szinte elérhetetlen. Pedig emellett gyönyörű helyek, zöldellő, tükörsima pázsit, teljes békesség, amire asszociálni lehet erről a nagy hagyományokkal rendelkező sportágról.

A Forest Hills Golf Club Budapesttől 120km-re, dél-nyugati irányban, Bécstől 160km-re dél-keletre, nem messze a Balaton északi partjától, Magyarország egyik legszebb részén a Bakonyban található.

A Forest Hills Golf Club egy egyedi kialakítású 9 + 9 lyukas golfpálya Európában. A 9 greent 18 fairway öleli át. A pálya 6200 méter hosszú Par 72-es golfpálya. Mindegyik szakasz egy greenből, de minden esetben két különböző helyen kiépített elütőből áll. A tágas greenek, valamint a pálya trükkös vonalvezetése kellemes kihívást jelent a játékosok számra. 5 vízakadály és számos bunker nehezíti a szakaszokat.

A driving range fedett elütői, a chipping és putting greenek kitűnő gyakorlási feltételeket biztosítanak a tanuláshoz és a játék előtti gyakorláshoz. Kezdő golfbemutató és -oktatás programunk 1,5 órás bemutató és ismerkedés a sport alapjaival, profi oktatóink segítségével.

„ Elképzelted magad valaha golfütővel a kezedben? Itt a remek alkalom, hogy kipróbáld magad ebben a sportágban! „ A Forest Hills Golf Club várja nyári táborába a 7 és 14 év közötti fiatalok jelentkezését is, akik a nyár folyamán megismerkednének ezzel a sporttal.

Golfpályánk alkalmas a footgolf, a futball és a golf közös gyermekeként kialakított sport kipróbálására is. Lényege, hogy a golfpályán létrehozott nagyméretű lyukakba kell bizonyos rúgásszámmal a labdát eljuttatni. A játék egy rövid, 5 perces oktatást követően bárki számára élvezetes programlehetőséget nyújt.

A környező hegyek oxigéndús levegőjének köszönhetően kiváló a levegőminőség, és a térség allergénmentes. A természeti környezet és a kiváló állapotú pálya tartalmas és élményekben gazdag időtöltést biztosít az idelátogatóknak.

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját a Bakony szívében!

Telefon: 88/573-310; info@foresthills.hu

FOREST HILLS GOLF & COUNTRY CLUB


Zirc, Március 15 tér 1. • +36 88 593 700, +36 30 294 7499 • turizmus@zirc.hu