WELLNESS

WELLNESS

AKTÍVAN A BAKONYBAN
Hotel Szarvaskút ****
Spa & Wellness Testnek és Léleknek

GPS koordináták: 47.230969 N 17847971 E

A Bakony wellness szállodája - Szarvaskút Spa & Wellness
Élje meg a tökéletes kikapcsolódást és felfrissülést a HOTEL SZARVASKÚT✭✭✭✭ wellness szolgáltatásaival, ahol a test és a lélek harmóniája áll a középpontban. Wellness világunkban egész évben, minden nap reggel 7 órától, este 10 óráig adhatja át magát a feltöltődésnek.

Egyszerűen pihenni valahol, vagy belülről, egészen mélyen feltöltődni a tiszta és életerőt adó bakonyi levegőn?

Ön melyiket választaná?

Itt, Szarvaskúton az utóbbi várja Önt. Egy ritkaságszámba menő, különlegesen szépnek és tisztának megőrzött természeti környezetben, a környék legsokoldalúbb wellness szolgáltatásaival. Iható forrásvíz, igazi csend, és olyan kényeztetési lehetőségek, amik együtt páratlan ellazulást kínálnak.

El tudja képzelni magát egy ilyen helyen?

Ha ez Önnek nem kérdés, akkor tartson velünk, mert ez még csak a kezdet.

Érdemes megajándékoznia magát és szeretteit az igazi kikapcsolódás élményével.

Nézze csak, mi vár Önre a Hotel Szarvaskútban...

Teljesen megújult wellness részlegünkben egész évben, minden nap reggel 7 órától, este 10 óráig is átadhatja magát a feltöltődésnek. Csak győzzön választani a wellness színes palettájáról...

Szaunázás, fürdőzés közben elengedhetetlen a test folyadékpótlása. Frissítse fel magát az ivókútnál, vagy a különböző gyógyteákat kínáló teasarokban! A pihenőterasz nyugágyaiban kényelmesen elengedheti, átadhatja magát az önfeledt pihenésnek.

Szolgáltatásaink:

Úszómedence - Gyermek medence - Baba medence - Kültéri és beltéri hidromasszázs - Finn szauna; Panorámás finn szauna - Infra szauna – Gőzkabin - Merülő dézsa – Jégkút - Zuhany dézsa – Ivókút – Teasarok – Masszázs - Fittness terem

Elérhetőségek:


Zirc, Március 15 tér 1. • +36 88 593 700, +36 30 294 7499 • turizmus@zirc.hu